SZOLGÁLTATÁSOK

A FALCON Business Club szolgáltatásainak általános leírása

ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

Közös reklám és marketing akciók

Ez az egyik leghatékonyabb, legerősebb szolgáltatásunk. A tagdíjakból képezett marketingalapnak köszönhetően a tagok évente több olyan országos és helyi reklámkampányban, nyereményjátékban vehetnek részt, amelyek a legnagyobb multinacionális cégek reklámhatékonyságával vetekszenek. A közös marketing akciók a jelentős bevételnövekedés mellett komoly kiadáscsökkentést is jelentenek a tagok számára.

Beszerzői társulások

A kisvállalkozások a méretükből adódóan egyes, a működésükhöz elengedhetetlen tételeket magasabb áron tudnak csak beszerezni. Ezért a klub sok területen egyfajta beszerzési társulásként működik és az így megszerzett kedvezőbb árakat felár nélkül adja tovább a tagjainak.

Szakértők

Nagyon sok olyan szakterület van, aminek a szakértőire időnként a kisvállalkozásoknak is szükségük lehet. Ebbe beletartozhat a jog, a HR, IT, marketing és sok más terület. Azért, hogy ezeket a szakembereket ne a piacról kelljen „drágán” megvásárolnia a klubtagoknak, bátran fordulhatnak egymáshoz (hiszen tagjaink között is találhatnak szakértőket) vagy akár  FALCON Business Club szakértőit is igénybe vehetik. 

Pályázatok, pénzügyi támogatások

Az országban a FALCON Business Club az egyetlen olyan üzleti közösség, ami pályázati alapot képez. Ennek köszönhetően rendszeresen hirdet meg olyan pályázatokat, amik nagyban segítik a klubtagok fejlődését.

Szakmaspecifikus és általános képzések

A kisvállalkozások a méretükből fakadóan nem engedhetik meg, hogy a vállalkozásuk működéséhez szükséges szakterületeken szakértőket alkalmazzanak. Ezért a vállalkozás vezetőjének egyszerre kellene értenie a cégvezetéshez, a HR-hez, a pénzügyekhez, a marketinghez stb., nem beszélve arról a szakmáról, amiben a vállalkozás működik. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalkozó, ha nem akar lemaradni, ha túl akarja élni az egymás után érkező válsághelyzeteket), folyamatosan képezze magát. Ezt az igényt felismerve a klub a tagjai számára számtalan díjmentes és önköltséges képzést is biztosít olyan releváns témákban, amik a vállalkozás működtetéséhez szükségesek. (Ezek akár nemzetközi tanulmányutak is lehetnek.)

Tudástár

A tudást természetesen nem csak különféle képzéseken lehet megszerezni, hanem önképzéses formában is. Napjaink információdömpingjében nehéz kiválasztani a megfelelő tananyagokat. Ebben nyújtunk segítséget a Tudástár-gyűjteményünkkel. Ez az adatbázis nem csak saját tudásanyagunkat tartalmazza, hanem a világhálóról is folyamatosan gyűjtjük, szelektáljuk és megosztjuk a tagjaink számára valóban hasznos, értékes tartalommal bíró anyagokat. A Tudástár nem azonos a weboldalunkon található bloggal. Ez utóbbi nyilvános, de csak amolyan „kirakati” funkciót tölt be azért, hogy némi ízelítőt adjunk arról a szemléletről, amit az üzleti életről gondolunk. A Tudástár nem nyilvános, egy önálló aloldalon keresztül érhető el kizárólag a tagjaink számára.

Kapcsolatépítő rendezvények

Bármilyen irányból is közelítünk egy vállalkozáshoz, végül mindig eljutunk az emberhez, hiszen az üzletek is mindig emberek között köttetnek. Éppen ezért kiemelten fontos az ember saját személyes kapcsolati hálójának az építése, ápolása. Ehhez nyújtanak segítséget azok a rendezvények, amik kimondottan kapcsolatépítési céllal kerülnek megszervezésre, legyen szó üzleti reggelikről, konferenciákról, családi napokról vagy éppen bálokról.

Üzletfejlesztési szolgáltatások

Egy vállalkozás fejlődésének sokféle szakasza, eleme van, így szinte képtelenség lenne az összes olyan szolgáltatást felsorolni, amivel támogatni tudjuk a tagjainkat. A FALCON Business Club nem egy statikus szervezet, hanem Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti közössége, ebből fakadóan a szolgáltatásaink köre is folyamatosan bővül a tagjaink igényei és visszajelzései alapján.

Nyereményjátékok

A klub rendszeresen szervez olyan marketing akciókat, országos nyereményjátékokat, amik a tagoktól nem igényelnek különösebb aktivitást, az ezeken való részvétel pusztán a tagságból adódóan jár. A tagok ezekben az akciókban jelképes, gyakorlatilag önköltségi (pl. postaköltség) áron vehetnek részt.

Zárt üzleti közösségi csoportok

Szabad csatlakozási lehetőség a klub zárt közösségi csoportjához. Ezen keresztül korlátlanul építhetők új kapcsolatok. A közösségi oldal rendszeresen tájékoztatja a tagokat a klub eseményeiről, rendezvényeiről, fontosabb információkról.

Kapcsolatépítést elősegítő szolgáltatás („Hideghívás” helyett)

A klubtagok a kapcsolati hálójukba tartozó vállalkozásokat szabadon meghívhatják a FALCON Business Club tagjai közé.

A tagoknak arra is lehetőségük van, hogy ha valamely (nem klubtag) vállalkozással szeretnének üzleti kapcsolatba kerülni, akkor ajánlatot tegyenek a klubnak az adott vállalkozás meghívására. Ennek alapján a FALCON Business Club alapítói meghívóval meghívja ezt a vállalkozást, így az ajánló tag a klub rendezvényein vagy közösségi csoportjában könnyebben felveheti a meghívott céggel a kapcsolatot.

Hírlevél/Üzleti Magazin

A hírlevél a klub hetente megjelenő tájékoztató anyaga, míg az Üzleti magazin alkalmi kiadvány.

Telefonos applikáció 

Hamarosan indul a FALCON Business Club saját telefonos applikációs szolgáltatása. Ez a szolgáltatás a klubtagok részére ingyenesen tölthető le.