SZOLGÁLTATÁSOK

A FALCON Business Club szolgáltatásainak általános leírása

Közös reklám és marketing akciók

A tagdíjakból képezett marketingalapnak köszönhetően ez az egyik legerősebb szolgáltatásunk, hiszen ennek a keretében a tagok évente több olyan országos és helyi reklámkampányban, nyereményjátékban vehetnek rész ingyenesen, amelyek a legnagyobb multik reklámhatékonyságával vetekszenek. A jelentős bevételnövekedés mellett komoly kiadáscsökkentést is jelent ez a tagok számára. Több olyan tagunk is van, aki önálló reklámtevékenységet már nem is folytat.

Beszerzői társulások

A kisvállalkozások, a méretükből fakadóan nagyon sok mindent, ami a működésükhöz elengedhetetlen, magasabb áron tudnak csak beszerezni. Ezért a klub sok területen egyfajta beszerzési társulásként működik és az így megszerzett kedvezőbb árakat felár nélkül adja tovább a tagjainak. Példaként a pizzásbdobozok közös beszerzése a tagjainknak 15-30%-os megtakarítást jelent.

Pályázatok, pénzügyi támogatások

Az országban a FALCON Business Club az egyetlen olyan üzleti közösség, ami szintén a tagdíjak felhasználásával pályázati alapot képez. Ennek köszönhetően rendszeresen hirdet meg olyan pályázatokat, amik nagyban segítik a klubtagok fejlődését, akár közvetlen anyagi támogatást is nyújtva a számukra.

Általános témájú és szakmaspecifikus képzések

A kisvállalkozások szintén a méretükből fakadóan nem engedhetik meg, hogy a vállalkozás működéséhez szükséges szakterületeken önálló dolgozókat alkalmazzanak így sokszor a vállalkozás vezetőjének egyben egyszerre kell értenie a cégvezetéshez, a HR-hez, a pénzügyekhez, a marketinghez, stb., nem beszélve arról a szakmáról amiben a vállalkozás működik. Ezért aztán elengedhetetlen, hogy a vállalkozó (ha nem akar lemaradni, ha túl akarja élni az egymás után érkező válsághelyzeteket) folyamatosan képezze magát. Ezért a klub a tagjai számára számtalan ingyenes és önköltséges képzést biztosít. Ezek sok esetben akár nemzetközi tanulmányútakat is jelentenek.

Tudástár

A tudást persze nem csak képzéseken lehet megszerezni, hanem önképzéses formában is. Ugyanakkor ebben az információdömpingben nehéz kiválasztani a megfelelő tananyagokat. Ebben nyújtunk segítséget a tudástárral, ami egy gyűjteményes anyag. Ez azt jelenti, hogy nem csak saját tudásanyag van benne, hanem a világhálóról folyamatosan gyűjtjük és a számotokra szelektáljuk a valóban hasznos anyagokat.

Szakértők

Nagyon sok oylan szakterület van, amire időnként a kisvállalkozásoknak is szükségük lehet. Ebbe beletartozhat a jog, a HR és még sok más is. Azért, hogy ezeket a szakembereket ne a piacról kelljen „drágán” megvásárolnia a klubtagoknak, a FALCON Business Club főállásban alkalmazza őket. A klub társalapítója, maga is jogász. Korábban, a multis időszakában a világ vezető élelmiszeripari cégének volt a magyarországi jogi igazgatója.

Kapcsolatépítő rendezvények

Bármilyen irányból is közelítünk egy vállalkozáshoz, végül mindig eljutunk az emberhez, hiszen maga az üzletek is mindig emberek között köttetnek. A klub bemutatásakor részletesen ismertettük, hogy milyen ereje, hatékonysága van a hálózatoknak. Éppen ezért kiemelten fontos az ember saját személyes kapcsolati hálójának az építése, ápolása. Ehhez nyújtanak segítséget azok a rendezvények, amik kimondottan a kapcsolatépítési céllal kerülnek megszervezésre, legyen szó üzleti reggelikről, konferenciákról, családi napokról vagy éppen bálokról.

Üzletfejlesztési szolgáltatások

Egy vállalkozás fejlődésének, sokféle szakasza, eleme van, így szinte képtelenség lenne az összes olyan szolgáltatást felsorolni, amivel támogatni tudjuk a tagjainkat, nem beszélve azokról az alulról érkező igényekről amik menet közben kerülnek elő. A FALCON Business Club nem egy statikus szervezet, hanem Magyarorszég egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti közössége, ebből fakadóan a szolgáltatásink köre is folyamatosan bővül.