QUALITY Partnerprogram

A program általános leírása:

Számtalan felmérés és a tapasztalat is azt mutatja, hogy a kisvállalkozások számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy a méretükből fakadóan „ritkán rendelkeznek saját márkával”, ami az új ügyfelek részére egyfajta minőségi garanciát jelenthetne. Ugyanakkor saját tapasztalatból tudjuk, hogy ezek a vállalkozások szakmaiság, minőség tekintetében nagyon gyakran felülmúlják a márkázott vállalkozásokat. Ezen a problémán igyekszünk segíteni a QUALITY Partnerprogram elindításával.

Mit nyújt a Partnerprogram?

  • A címet megkapó tagok, jogosultak a címet igazoló oklevél illetve védnöki tábla használatára. A cím visszavonásig érvényes.
  • A Partnerprogramhoz tartozó vállalkozásokat a vállalkozásoktól függetlenül, önállóan is reklámozzuk.
  • Versenyelőnyt a konkurenciához képest, mivel a QUALITY Partnerprogram a minőség védjegye a tagok számára.
  • Önálló és ingyenes marketingakciókat a program és az abban részt vevő vállalkozások számára.

A Partnerprogramban kizárólag a FALCON Business Club tagjai vehetnek részt. A programba bármely tag jelentkezhet. A szolgáltatás nem nyereség orientált ezért a tagok részére alapvetően díjtalan, ugyanakkor a szolgáltatással kapcsolatos költségeket (minősítési folyamat, esetenként tesztvásárlás, védnöki tábla, posta és adminisztrációs költségek), – 31 750 Ft – a jelentkezőnek meg kell térítenie. A minősítési folyamat alapján készült összefoglalót a jelentkezők írásban is megkapják, ezzel is segítve őket abban, hogy a vállalkozásukat tovább fejlesszék.