SZAKÉRTŐI TERÜLETEK

A kisvállalkozások egyik problémája a megfelelő szakemberek hiánya, ezért a legtöbb esetben a cégvezető az, akinek mindenhez IS értenie kell. Ezt a versenyhátrányt csökkenti és szünteti meg a FALCON Business Club azzal, hogy több szakterületen is saját szakembereket alkalmaz, akiknek a szaktudását a klubtagok a legtöbb esetben ingyenesen vagy a piaci ár töredékéért vehetik igénybe.

ÉRTÉKESÍTÉS

Bárhogyan is hangsúlyozhatjuk az egyes területek fontosságát, a megfelelő értékesítés nélkül egyetlen vállalkozás sem marad sokáig életben. Az értékesítést senki helyett nem tudjuk elvégezni, de az értékesítési folyamatok elemzésében, felépítésében, az értékesítők képzésében hatékony segítséget tudunk nyújtani a tagjaink számára.

HR

Jelentős versenyelőnybe kerülnek azok a vállalkozások, akik a munkaerő-kiválasztás, -felvétel, illetve a meglévő munkahelyi kollektíva motiválásának a feladatát profi szakemberekre bízzák.

JOG

Egy vállalkozás etikus működésének az alapja a jogszerűség. Sajnos a magyarországi üzleti környezetben ez egy szinte állandóan változó jogszabályi környezetet jelent, amelyben az eligazodáshoz elengedhetetlen a megfelelő szakember segítsége (akár iratminták elérhetősége is).

MARKETING

Bármilyen minőségű terméke vagy szolgáltatása is van egy vállalkozásnak, a megfelelő marketingtevékenység nélkül arról csak kevesen fognak értesülni. Így viszont az értékesítések volumene sem lehet elég nagy ahhoz, hogy a vállalkozás dinamikusan fejlődhessen. Mivel ez egy szerteágazó és összetett terület, elengedhetetlen, hogy a klub is rendelkezzen marketing szakemberekkel és ezáltal tagjainak támogatást nyújtson.

PÉNZÜGYEK

A pénzügyek megfelelő kezelése (kezdve a tervezéstől egészen a befektetésekig, biztosítások kezeléséig), meghatározó minden vállalkozás működése, hatékonysága, nyereségessége szempontjából. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy megfelelő szakember segítse a hozzánk forduló tagjainkat.

PR

Számtalan olyan pozitív vagy negatív kicsengésű helyzet lehet egy vállalkozás életében, ahol a megfelelő belső és külső kommunikáció elengedhetetlen. Ebben is profi segítséget tudunk nyújtani a tagjaink számára.

SZERVEZETFEJLESZTÉS

Számtalan vállalkozás bukását a túl gyors növekedés okozza, mivel az üzleti eredmények növekedésével, fejlődésével a cég mint szervezet nem képes együtt növekedni, fejlődni. Ezt a veszélyforrást tudja kezelni, megszüntetni a szervezetfejlesztési tanácsadó.

ÜZLETI TANÁCSADÁS

Ahogy a vállalkozók és az alkalmazottak elakadhatnak valamilyen képesség, készség fejlesztése terén, úgy egy vállalkozás, mint önálló organizmus életében is előfordulhatnak ilyen elakadások. Ezen problémákat gyakran csak egy külső szakember képes hatékonyan felismerni, beazonosítani és a megoldásukra javaslatot tenni.

ÜZLETI ÉS VEZETŐI COACHING

Egy vállalkozás fejlődésének az egyik leggyakoribb akadálya, hogy a vezetők és/vagy dolgozók valamilyen személyes vagy üzleti kompetencia terén elakadással küzdenek. Ezek leküzdésében segíthetnek a tagjainknak a klub szakemberei.