Tagsági formák

A FALCON BUSINESS CLUB háromféle tagsági kategóriát biztosít a partnereinek.

STANDARD tagság

Ennek a tagsági formának a célja, hogy az érdeklődők betekinthessenek a klub életébe, tevékenységébe. A tagsági díj ennek érdekében nagyon alacsony, de természetesen ez a tagsági forma, csak minimális szolgáltatásokat biztosít.

Digitális tagsági kártya

A klubtagok egy digitális kártyát kapnak. A digitális kártyán szereplő azonosító segítségével tudják a szolgáltatásokat igénybe venni. Egyedi igény esetén fizikai kártya is igényelhető, aminek díja 3000 Ft, ami tartalmazza a gyártás és a futárszolgálattal történő kiszállítást is.

Közösségi oldalak

Szabad csatlakozás a klub zárt közösségi csoportjaihoz. Ezeken keresztül szabadon építhetők új kapcsolatok. A közösségi oldalak rendszeresen tájékoztatnak a klub eseményeiről rendezvényeiről. A club a Standard tagsággal rendelkezők számára jelenleg az alábbi közösségi oldalakon érhető el: Facebook, Instagram

Rendezvények, események

A klub rendszeresen szervez zártkörű offline és online eseményeket képzéseket, amelyeken a clubtagok egyéni igény szerint részt tudnak venni.

Kedvezmények

A tagság egyik előnye, hogy a tagok, a klub saját szervezésű rendezvényeinek a belépőjegyeit, szolgáltatásait, kiadványait, 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A kedvezmény minden esetben és korlátlanul használható, más kedvezményekkel is összevonható.

APP 

Hamarosan indul a FALCON Business Club saját telefonos APP szolgáltatása. Ez a szolgáltatás a klubtagok részére ingyenesen tölthető le.

Ajánlói rendszer

A klubtagok, a kapcsolati hálójukba tartozó vállalkozásoknak szabadon ajánlhatják a FALCON Business Club tagságot. Ehhez meg kell adniuk az ajánlói kódjukat. Az új jelentkezőnek, az ajánlói kód felhasználásával magának kell kezdeményeznie a tagsági felvételt.

Ez a tagsági forma, már havi 1990 Ft-tól elérhető.


GOLD tagság

Ennek célja, hogy azok a kisvállalkozások, akik fejlődni szeretnének, de nagyon oda kell figyelniük „minden fillérre”, ők is elérjék azokat az alapszolgáltatásokat, amik hatékony segítséget nyújtanak a fejlődésükhöz.

Tartalmazza a Standard tagsággal járó összes szolgáltatást.

Az ezen felül nyújtott szolgáltatások:

Fizikai tagsági kártya

A klubtagok egy fizikailag legyártott tagsági kártyát kapnak. A kártyán szereplő azonosító segítségével tudják a szolgáltatásokat igénybe venni. A kártya legyártása és futárszolgálattal történő kiküldése a tagok számára nem jelent plusz költséget.

Közösségi oldalak

Szabad csatlakozás a klub zárt közösségi csoportjaihoz. Ezeken keresztül szabadon építhetők az új kapcsolatok. A közösségi oldalak rendszeresen tájékoztatnak a klub eseményeiről rendezvényeiről.

A klub jelenleg az alábbi csak a GOLD tagok számára biztosított közösségi oldalakon is elérhető a számukra: Facebook, Instagram, LinkedIn

Előzetes tájékoztatás

A Gold tagok, a klubbal kapcsolatos összes tájékoztatást a standard tagokhoz képest, 48 órával korábban kapják meg. Így az esetleges létszámkorlátos rendezvényekről is korábban értesülnek, azokra korábban tudnak regisztrálni, nagy eséllyel, nem fogynak el a helyek.

Kedvezmények:

A tagság egyik előnye, hogy a tagok, a klub saját szervezésű rendezvényeinek a belépőjegyeit, szolgáltatásait, kiadványait, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meglátogathatják. A kedvezmény minden esetben és korlátlanul használható, más kedvezményekkel is összevonható.

Partnerkedvezmények:

A klubtagok egymás számára partnerkedvezményt nyújthatnak.

Nyereményjátékok

A klub rendszeresen szervez olyan, marketingakciókat, országos nyereményjátékokat, amik a tagoktól nem igényelnek különösebb aktivitást, az ezeken való részvétel pusztán a tagságból adódóan jár. A Gold tagok, ezekben az akciókban 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt. A tagok, ezekkel az akciókkal jelentősen növelhetik ügyfélforgalmukat, bevételeiket.

Ez a tagsági forma, már havi 3990 Ft-tól elérhető.


PRIVELEGE tagság

Ennek célja, hogy azok a vállalkozások, akik már letették a stabil alapokat, akik elkötelezettek a folyamatos fejlődés, a minőségi szolgáltatások mellett, egy helyen érhessék el azokat a prémium szolgáltatásokat, amik hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy erős, stabil fejlődést biztosító vállalkozásként működhessenek. Ez a tagsági forma, vállalkozásonként 2 főre szól!

Ennek a tagsági formának az elérhetősége csak korlátozott számban biztosított!

Ez az exkluzív tagsági forma, már havi 6990-tól érhető el.

Tartalmazza a Gold tagsággal járó összes szolgáltatást.

Az ezen felül nyújtott szolgáltatások:

NFC chippel ellátott fém „klub-névjegykártya”

A fémből készült NFC képes kártya egyénileg, tetszőleges adatokkal tölthető fel, (név, telefonszám, e-mail cím, weboldal, közösségi oldalakon történő elérhetőség stb). Elég a kártyánkat odaérinteni az ismerősünk NFC képes telefonjához és a kapcsolati adatainkat máris megkapja. Nem kell névjegykártyákat gyártani, sokkal egyszerűbb lesz a telefonszámok, e-mail címek megadása mások számára. Minden adat egy online felületen tetszőlegesen módosítható.

Közösségi oldalak

Szabad csatlakozás a klub zárt közösségi csoportjaihoz. Ezeken keresztül szabadon építhetők új kapcsolatok. A közösségi oldalak rendszeresen tájékoztatnak a klub eseményeiről rendezvényeiről. A klub jelenleg az alábbi, csak a Privilege tagok számára biztosított közösségi oldalakon is elérhető: LinkedIn Privilege

Kedvezmények

A tagság egyik előnye, hogy a tagok, a klub saját szervezésű rendezvényeinek a belépőjegyeit, szolgáltatásait, kiadványait, 40%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A kedvezmény minden esetben és korlátlanul használható, más kedvezményekkel is összevonható.

Nyereményjátékok

A klub rendszeresen szervez olyan, marketingakciókat, országos nyereményjátékokat, amik a tagoktól nem igényelnek különösebb aktivitást, az ezeken való részvétel pusztán a tagságból adódóan jár. A Privilege tagok, ezekben az akciókban díjtalanul és automatikusan vehetnek részt. A tagok, ezekkel az akciókkal jelentősen növelhetik ügyfélforgalmukat, bevételeiket.

Előzetes tájékoztatás

A PRIVILEGE tagok, a klubbal kapcsolatos összes tájékoztatást a standard tagokhoz képest, 96 órával korábban kapják meg. Így mindenkinél előbb és sok esetben egyedi kedvezménnyel értesülnek a klub eseményeiről rendezvényeiről.

Meghívói rendszer

A klubtagok, javaslatot tehetnek arra, hogy milyen vállalkozásokat hívjunk meg a számára a klubba. Ez a forma kiemelten jó lehetőséget jelent a számunkra, hogy kapcsolatba kerülhessenek olyan vállalkozásokkal, amelyekkel eddig nem sikerült megfelelő kapcsolatot kialakítaniuk. Ezeket a vállalkozásokat a klub keresi meg és a meghívást kezdeményező tag érdekében „meggyőzi őket a klubtagság előnyeiről”

V.I.P. rendezvények

A részükre, kizárólagos, zártkörű rendezvények kerülnek megrendezésre. Többek között bálok, partyk, zártkörű filmvetítések stb.

V.I.P. szolgáltatások

A PRIVILEGE klubtagok az egyes rendezvényeken VIP szolgáltatásban részesülnek. Többek között, (a rendezvények jellegének, lehetőségeinek a függvényében) külön beléptetőkapun érkezhetnek a rendezvényekre, az első sorok lezárásra kerülnek a számukra, külön VIP terem áll a rendelkezésekre, külön fényképezkedhetnek, találkozhatnak a díszvendégekkel.