Üzleti tanácsadás,  Vezetői ismeretek

Miért a FALCON Business Club?

Tudta, hogy a megszűnt cégek száma tavaly közel 50%-kal emelkedett az előző évhez képest?

Az elmúlt pár év többszörösen is bebizonyította, hogy manapság bármikor bekövetkezhet olyan egészségügyi (járvány), politikai (háború) vagy gazdasági válsághelyzet, ami egyik napról a másikra veszélybe sodorhatja az addig biztosnak tűnt egzisztenciánkat.

Ezeknek a veszélyeknek kiemelten vannak kitéve az egyéni vállalkozók, a mikro- és kisvállalkozások. Nagy részük ma attól tart, hogy egyre rosszabb lesz a gazdasági helyzet, így a saját vállalkozásuk jövője is veszélybe kerülhet.

Bár egy nemzetgazdaság alapját, stabilitását a kisvállalkozások adják, mégis ez az a réteg, amelyik a legkevesebb szakmai és anyagi támogatást kapja az államtól, a kamaráktól, szakmai szervezetektől.

Ön tudja, hogyan védheti meg a vállalkozását?

A kulcs az összefogásban van, a közösség, a hálózat erejének és lehetőségeinek kiaknázásában.

A hálózatok teljesen átszövik az életünket, ezek jelentik a siker, a túlélés alfáját és omegáját. Ezek nem újkeletű dolgok, a történelem kezdete óta velünk vannak. Gondoljunk csak a világ legősibb hálózatára, az egyházra vagy akár a végvárak hálózatára! A hálózatépítés erejét kihasználva lett garázscégből multivá a Nike vagy az Apple, de hálózatként működik a Shell és a McDonald’s is. Az egyik legnagyobb és legrégebbi családi vagyon is a hálózatépítésnek köszönhetően jöhetett létre. A Rothschild családot talán senkinek nem kell bemutatni. De ha átnézünk a szabályokon túli oldalra ott is azt látni, hogy a maffia szintén a jól szervezett hálózatainak köszönheti sikerét.

Mit nyújt Önnek és vállalkozásának a hálózatban rejlő erő?

Ha a kisvállalkozások összefognak, akkor szélesíthetik a kapcsolati hálójukat, megoszthatják a piacukat egymással, közös marketingakciókkal növelhetik a hatékonyságukat. Kihasználhatják a közösségben rejlő erőt, ami ebben a formában még a multikat is lenyomhatja!

A hálózat segítségével Ön tehát növelheti a vállalkozása bevételeit és hatékonyságát, csökkentheti a működési költségeit, emellett válságállóbb, dinamikusabban fejlődő vállalkozássá nőheti ki magát.

Mi a megoldás tehát?

Legyen tagja a FALCON Business Clubnak, amely kimondottan az egyéni és a kisvállalkozások számára létrehozott üzleti közösség.

Miben segítheti Önt és a vállalkozását ez az üzleti közösség?

A FALCON Business Club más üzleti klubokkal ellentétben nem csak a kapcsolatépítésre fókuszál!

Közös reklám- és marketing akciók

Ez az egyetlen olyan klub, ami a tagdíjból többek között marketing alapot képez, így a közös marketing akciókban, nyereményjátékokban való részvételével Ön drasztikusan lecsökkentheti a marketingre fordított költségeit, miközben jelentősen megnövekedhet vállalkozásának vásárlói vagy ügyfélszáma.

Szakmaspecifikus és általános képzések

A kisvállalkozások a méretükből fakadóan nem engedhetik meg, hogy a vállalkozásuk működéséhez szükséges szakterületeken szakértőket alkalmazzanak. Ezért a vállalkozás vezetőjének egyszerre kellene értenie a cégvezetéshez, a HR-hez, a pénzügyekhez, a marketinghez stb., nem beszélve arról a szakmáról, amiben a vállalkozás működik. Ezért elengedhetetlen, hogy a vállalkozó, ha nem akar lemaradni, ha túl akarja élni az egymás után érkező válsághelyzeteket), folyamatosan képezze magát. Ezt az igényt felismerve a klub a tagjai számára számtalan díjmentes és önköltséges képzést is biztosít olyan releváns témákban, amik a vállalkozás működtetéséhez szükségesek. (Ezek akár nemzetközi tanulmányutak is lehetnek.)

Szakértők

Ez az egyetlen olyan klub, ami saját szakemberbázissal rendelkezik, így Ön számtalan területen (pl. jog, marketing, HR, pénzügy, értékesítés, IT stb.) pluszkiadások nélkül juthat professzionális szakértői támogatáshoz.

Rendezvények

Bármilyen irányból is közelítünk egy vállalkozáshoz, végül mindig eljutunk az emberhez, hiszen az üzletek is mindig emberek között köttetnek. Éppen ezért kiemelten fontos az ember saját személyes kapcsolati hálójának az építése, ápolása. Ehhez nyújtanak segítséget azok a rendezvények, amiket kimondottan kapcsolatépítési céllal szervezünk Önnek és a tagjainknak, legyen szó üzleti reggelikről, konferenciákról, családi napokról vagy éppen bálokról.

Próbálja ki a FALCON Business Clubot nulla anyagi kockázattal!

A FALCON Business Club a piacon egyedülálló módon 200%-os értékgaranciát ad Önnek. Ha Ön regisztrál a klubba, de bármilyen okból úgy érzi, hogy nem azt kapta, amit várt, akkor ezt meghatározott időn belül jelezve a befizetett tagsági díja dupláját kapja vissza!

Ne azon gondolkodjon, hogy miért is kellene csatlakoznia, hanem azon, hogy miért is ne próbálhatná ki ezt az üzleti közösséget!

Nem véletlenül mondom, hogy próbálja ki, hiszen a 200%-os garanciának köszönhetően ugyanis ezt teljesen kockázatmentesen teheti meg. Nem nekünk kell hinnie, hanem a saját tapasztalatainak, amiket a következő 6 hónapban megszerezhet!

FALCON Business Club, mint zárt közösség

A klub – alapértékeinek megtartása érdekében – fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül elutasítsa a jelentkező kérelmét!